Еднодневни контактни лещи

SofLens one day - Изработени са от нейонен материал с високо водно съдържание, което е предпоставка за намалено отлагане на протеини и минимална дехидратация, отличен комфорт и зрителна острота. Високата им кислородна пропускливост благоприятстват за добро здравословно състояние на роговицата. Светло синият нюанс подпомага лесното боравене с тях. Предлагат се в опаковка от 30 бр.

DAILIES AquaComfort Plus - Първите и единствени контактни лещи с Triple Action Moisture с ултратънки краища за ежедневен комфорт при употреба и осигуряват изключителна стабилност на слъзния филм. С технологията за тройно овлажняване се осигурява комфорт дори след 20-часово носене. Мигането активира овлажняващия агент.

Bioclear 1 day - Идеални за пациенти,които имат усещане за сухота в очите или изпитват неудобство по време на носене на лещите. Осигурява комфорт, отлично зрение и лесно ползване и сваляне на лещата. Съдържа биосъвместима добавка “AquAtract”, която позволява задържане на вода и ато резултат от това- увеличаване на времето на носене. Защитават окото от UVA и UVB лъчите. Лещите не се изсушават по време на носене и в края на деня свалянето им е улеснено.

Biotrue ONEday - Единствените лещи ,изработени от HYPERGEL- материал от ново поколение. Той позволява до роговицата достига достатъчно количество кислород за отлично здраве на роговицата. Водното им съдържание е идентично с това на роговицата за максимален комфорт. Вградения в структурата овлажнител(сърфактант), възпрепятства дехидратирането на лещата за постигане на дълготраен комфорт и за запазване на оптичните и свойства. Предлага се в опаковки от 5 или 30 бр.

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear – Извънредно тънка контактна леща с корекция на сферичните аберации. Еднодневен срок на използване, без необходимост от разтвор за почистване и съхранения. В края на деня те се изхвърлят. Предлага се в опаковки от 5 бр. или 30 бр.

Proclear 1Day - Лещи за еднократна употреба, перфектна комбинация от комфорт и зрителни качества. Подобрения асферичен дизайн корегира аберациите за по-ясно виждане, уникален биосъвместим материал, които привлича и задържа водата за удобство през целия ден. Изключително устойчива срещу дехидратация- лещите са влажни и след 12 часа носене.

Повече за тези контактни лещи

Прочети още

В търсене на перфектната контактна леща
В търсене на перфектната контактна леща

В търсене на перфектната  контактна леща
Dr. Tim Giles, Dr. Inma Perez-Gomez и Mark Draper ни повеждат на пътешествие в търсене на перфектната контактна леща.
Статията е публикув...

Прочети още >
Могат ли контактните лещи да заменят очилата?
Могат ли контактните лещи да заменят очилата?

Контактните лещи са много финни прозрачни люспички, които притежават оптична сила, за да коригират зрителни аномалии: късогледство, далекогледство, астигматизъм. Те са равностойни на стария си...

Прочети още >
Контактни лещи от силиконов хидрогел - контактни лещи или очила
Контактни лещи от силиконов хидрогел - контактни лещи или очила

Контактните лещи са едно от основните средства за корекция на зрението наред с очилата и рефракционните операции. Предимствата на контактната корекция пред останалите методи са значителни. За разли...

Прочети още >
Какви стъкла да изберем за нашите очила
Какви стъкла да изберем за нашите очила

Поради огромния избор на материали и качества е трудно да се каже еднозначно кое е най-подходящото стъкло.
Но все пак трябва да се съобразим с работата, за която са предназначени очилата. Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon